Відомого російського тренера спіткала карма денацифікації в Україні

Читать на русском
Автор
2044
Ігор Романов (ліворуч) разом із підопічним
Ігор Романов (ліворуч) разом із підопічним. Фото УНІАН

Тренер із дзюдо відправився вбивати українців, проте сам отримав поранення

Заслужений тренер росії з дзюдо Ігор Романов, який потрапив під часткову мобілізацію в росії, отримав поранення на фронті.

Про це повідомив підопічний Романова, олімпійський чемпіон з дзюдо Арсен Галстян, передає Матч ТВ. За інформацією джерела, 47-річний Ігор отримав важке осколкове поранення і зараз перебуває у шпиталі.

Директор краснодарської СШОР №5 з боротьби, де працює Романов, Віталій Винник розповів, що снаряд HIMARS поранив спину, груди та шию тренера. Приліт стався у смт Мирне Запорізької області.

"Коли почалася мобілізація, він нікуди не бігав, не став як деякі ховатися, відповідально до цього підійшов і пішов виконувати свій обов’язок. На жаль, вийшло так", — заявив Винник.

Підопічний Романова Арсен Галстян виграв золоту медаль на ОІ у Лондоні

Нагадаємо, багато російських спортсменів підтримали мобілізацію в рф. Наприклад, чемпіон AMC Fight Nights у середній вазі Володимир Мінєєв охоче пішов у військкомат і заявив, що готовий здобути "бойовий досвід" в Україні. Крім того, колишній чемпіон світу з боксу у першій важкій вазі росіянин Денис Лебедєв підтримав часткову мобілізацію спортсменів.