Аргентина вийшла у плей-офф ЧС-2022 і взяла з собою Польщу

Читать на русском
Автор
twitter.com/FIFAWorldCup Новина оновлена 15 грудня 2022, 16:11

Щенсни відбив пенальті від Мессі, що допомогло полякам посісти друге місце у групі

Найкрутіша розв’язка цього чемпіонату світу відбулася у групі С. Розклади перед третім туром були дуже складними. Поляків влаштовувала і нічия, а от аргентинцям треба було перемагати, щоб не дивитися, як там грають Саудівська Аравія та Мексика. Ми проводили онлайн-трансляцію матчу Польща — Аргентина.

Аргентина зі своїм завданням впоралася навіть попри те, що Ліонель Мессі не реалізував пенальті. Поразка Польщі — 0:2 і рахунок 2:0 на 90-й хвилині на користь Мексики робили ситуацію в групі унікальною. Усі показники Польщі та Мексики були абсолютно однаковими. Тоді вступало правило ФІФА, почали б рахувати жовті картки, які команди отримали на турнірі. Попереджень у поляків було менше, а значить, Мексиці потрібен був терміново ще один гол. Мексиканці пішли на штурм воріт Саудівської Аравії та пропустили. Таким чином, Польща посіла друге місце та вийшла до 1/8 фіналу.

Польща — Аргентина — 0:2

Голи: Макалістер, 46, Альварес, 67

Польща: Щенсни, Кеш, Глік, Ківер, Берешинскі, Бєлік (Шиманскі, 62), Крихов’як, Зелінскі, Свідерскі (Камінскі, 46), Франковскі (Скураш, 46), Левандовскі.

Аргентина: Е. Мартінес, Моліна, Ромеро, Отаменді, Акунья (Тальяфіко, 58), Макаллістер (Альмада, 84), Де Пауль, Фернандес (Песселя, 79), Ді Марія (Паредес, 59), Мессі, Альварес (Лаутаро Мартінас, 79).

Відео голу Маккалістера

Відео голу Альвареса

Огляд матчу

Раніше ми писали, що дружина Ліонеля Мессі разом з дітьми поїхала в пустелю для однієї дуже важливої справи.

ЧС-2022 у Катарі завершиться 18 грудня. У нас на сайті доступні всі результати матчів, а також турнірне становище команд на груповій стадії.