Головна сенсація ЧС-2022: Марокко виходить з першого місця у плей-офф

Читать на русском
Автор
Головна сенсація ЧС-2022: Марокко виходить з першого місця у плей-офф

В останньому матчі групового етапу марокканці обіграли Канаду

Вперше з 1986 року збірна Марокко вийшла до плей-офф чемпіонату світу. Більше того, команда вийшла з першого місця у групі, де її суперниками були срібні (Хорватія) та бронзові (Бельгія) призери ЧС-2018. Путівку до 1/8 фіналу марокканці оформили у поєдинку проти Канади.

Почався матч із жахливої помилки голкіпера Канади, який просто віддав м’яч Зієшу і той пробив у порожні ворота. Потім Несірі збільшив перевагу марокканців влучним ударом у ближній кут.

Інтригу наприкінці першого тайму закрутив марокканець Агерт, котрий підправив м’яч у власні ворота.

Після перерви найкрутіший шанс забити гол був у канадців. Але після удару Гатчінсона м’яч влучив у перекладину.

Канада — Марокко — 1:2

Голи: Агерт (40, авт.) — Зієш (4), Несірі (23)

Стартові склади

Канада: Борян, Міллер, Віторія, Джонстон, Осоріо (Лар’ї, 65), Кає (Гатчінсон, 60), Гойлетт (Возерспун, 76), Адекугбе (Коне, 60), Девіс, Ларін (Девід, 60), Бюкенен.

Марокко: Боно, Мазраві, Се, Агерт, Хакімі (Жабран, 85), Амрабат, Сабірі (Амалла, 65), Унахі (Ель-Ямік, 77), Буфаль (Абухлаль, 65), Зієш (Хамдалла, 76), Несірі .

Гол Зієша

Гол Несірі

Автогол Агерта

Огляд матчу

Турнірне становище

В іншому матчі цієї групи збірні Хорватії та Бельгії зіграли внічию – 0:0. Таким чином, до 1/8 фіналу чемпіонату світу вийшли Марокко та Хорватія.

ЧС-2022 у Катарі завершиться 18 грудня. У нас на сайті доступні всі результати матчів, а також турнірне становище команд на груповій стадії.