Мессі сам привітав себе з ювілеєм! Аргентина зі скрипом пройшла до чвертьфіналу

Читать на русском
Автор
Мессі сам привітав себе з ювілеєм! Аргентина зі скрипом пройшла до чвертьфіналу

Помилка австралійського воротаря та сейв аргентинського голкіпера вирішили підсумок зустрічі

Ліонель Мессі провів 1000-й матч у професійній кар’єрі! Це сталося у 1/8 фіналу чемпіонату світу. Ми проводили онлайн-трансляцію матчу Аргентина — Австралія.

Перший тайм був неймовірно нудним. Але врятував ситуацію ювіляр. З нічого Мессі організував гол, просто як у більярді відправив м’яч під штангу.

Після перерви цікавіше на полі не стало. А гол знову виник із повітря. Воротар збірної Австралії вирішив виконати кілька фінтів у власному штрафному майданчику, м’яч відібрав Альварес і відправив його в порожні ворота.

Австралія таки повернула інтригу у матчі. Гудвін вирішив пробити з дальньої дистанції і м’яч рикошетом від захисника шубовснув у аргентинські ворота. А на сьомій компенсованій хвилині неймовірний сейв здійснив аргентинський воротар, який зупинив м’яч після удару Коула.

Аргентина перемагає і в 1/4 фіналу на неї чекає солідніший суперник — збірна Нідерландів.

Аргентина — Австралія — 2:1

Голи: Мессі (35), Альварес (57) — Гудвін (77)

Аргентина: Е. Мартінес, Моліна (Монтіель, 80), Ромеро, Отаменді, Акунья (Тальяфіко, 71), Маккаллістер (Паласіос, 79), де Пауль, Фернандес, Альварес (Лаутаро Мартінес, 72), Мессі, Гомес (Лісандро Мартінес, 49).

Австралія: Райан, Дегенек (Карачич, 72), Суттар, Роулз, Бегіч, Лекі (Куол, 72), Ірвін, Муй, Баккус (Хрустич, 58), Дюк (Макларен, 72), Макгрі (Гудвін, 58).

Гол Мессі

Гол Альвареса

Гол Гудвіна

Огляд матчу

Раніше ми писали, що фахівці ніяк не могли визначити, хто забив гол у ворота Уругваю – Кріштіану Роналду чи Бруну Фернандеш.

А потім в Інтернеті розгорілися нові суперечки — про гол Японії у ворота Іспанії. Вболівальники були впевнені, що м’яч перетнув лінію поля перед гольовою передачею.