Герой ЧС-2022 може замінити українця у "Реалі": переговори вже розпочалися

Читать на русском
Автор
916
Буну та Лунін
Буну та Лунін. Фото Колаж "Телеграфу"

Мадридський клуб кличе воротаря Ясіна Буну

Голкіпер збірної Марокко Ясін Буну став героєм цього чемпіонату світу. У 1/8 фіналу він повторив рекорд Шовковського, а потім допоміг своїй команді вийти у півфінал мундіалю.

Воротар "Севільї" зацікавив мадридський Реал, повідомляє XSport. За інформацією джерела, у мадридському клубі розглядають варіант із відправкою українця Андрія Луніна в оренду, а Буну хочуть зробити дублером основного голкіпера Тібо Куртуа.

Однак агенти 31-річного Буну не впевнені, що воротар захоче бути другим номером. Переговори між клубами продовжуються.

Цікаво, що Буну став учасником ще одного унікального випадку на чемпіонаті світу. Перед грою з Бельгією Ясін вийшов із партнерами по команді на полі, послухав національні гімни, але у поєдинку так і не зіграв. Його замінив після гімну Мунір Мохамеді.

Буну на ЧС-2022

Збірна Марокко першою серед африканських країн зіграє у півфіналі чемпіонату світу. До заповітного трофею залишилося лише два кроки.

Богиня під ліжком, пес-детектив та викрадення у Ріо: це історія Кубка світу з футболу. Доля трофея настільки унікальна, що можна знімати серіал. Цікаво, що переможці мундіалів тепер мають можливість торкнутися Кубка світу лише в день фіналу, а у постійне володіння отримують позолочену бронзову копію.