Марокканський воротар повторив досягнення Шовковського! Про це гуде весь світ (відео)

Читать на русском
Автор
Марокканський воротар повторив досягнення Шовковського! Про це гуде весь світ (відео)

Яссін Буну не пропустив жодного гола у серії пенальті

Збірна Марокко продовжує знімати скальпи на чемпіонаті світу з футболу. На груповому етапі марокканці відправили додому Бельгію та обійшли Хорватію. А тепер у 1/8 фіналу вибили Іспанію, яку фахівці бачили серед призерів турніру.

Основний та додатковий час у матчі Марокко – Іспанія завершилися без голів – 0:0. А серія пенальті стала бенефісом воротаря Яссіна Буну. Голкіпер іспанської "Севільї" відбив два удари, ще раз його підстрахувала штанга. Це найгучніша сенсація плей-офф ЧС-2022. Збірна Марокко стала лише четвертою африканською командою, якій вдалося вийти до чвертьфіналу чемпіонатів світу.

А Буну став другим воротарем в історії, хто не пропустив жодного гола у серії післяматчевих пенальті. Першим був українець Олександр Шовковський, котрий виграв серію у Швейцарії на ЧС-2006.

Дивіться, як рятував свою команду Яссін Буну:

Сейви Олександра Шовковського:

Тепер у 1/4 фіналу 10 грудня збірна Марокко зіграє з переможцем пари Португалія — Швейцарія.

А іспанці їдуть додому. До речі, ми повідомляли, що у півзахисника команди Гаві закохалася принцеса Леонор. Дівчина навіть попросила короля Іспанії, щоб він узяв їй автограф у футболіста під час чемпіонату світу.