Ні, не Ф’юрі! Усик дізнався ім’я наступного суперника

Читать на русском
Автор
2234
Дюбуа vs Усик
Дюбуа vs Усик. Фото Колаж "Телеграфу"

Українець має провести бій із Даніелем Дюбуа

Нещодавно дружина Тайсона Ф'юрі заявила, що настав час чоловікові зустрітися з Олександром Усиком. Але на заваді цього бою стала Всесвітня боксерська асоціація. WBA обрала для українця обов’язкового претендента

Олександр Усик у наступному поєдинку має зустрітися із представником Великобританії Даніелем Дюбуа. Про це повідомляє Twitter Всесвітньої боксерської асоціації. Бійці змагатимуться за титул чемпіона світу у надважкій вазі, якою володіє Усик. Дата та місце проведення бою поки що не називаються.

Даніелю Дюбуа 25 років. На профі-рингу він провів 20 боїв і лише одного разу програв. Він є чинним регулярним чемпіоном світу за версією WBA. Свій титул завоював на початку грудня у поєдинку проти Кевіна Лерени.

Нагадаємо, що Усик вже має одного суперника. IBF також визначилася з обов’язковим претендентом на титул українця – це хорват Філіп Хргович. З боєм краще не зволікати, інакше в Олександра заберуть чемпіонський пояс.

Природно, якщо Усик і Фьюрі домовляться про бій за звання абсолютного чемпіона, то з обов’язковими захистами можна почекати.

Нагадаємо, що в соцмережах з’явилося відео поразки Олександра Усика. Боксера викинули за межі рингу.