"Арсенал" зробив дуже гідну пропозицію щодо Мудрика

Читать на русском
Автор
Михайло Мудрик
Михайло Мудрик. Фото instagram.com/mmudryk10

Перехід Мудрика стане грандіозною подією для українського футболу

Лондонський "Арсенал" зробив офіційну пропозицію "Шахтарю" щодо півзахисника Михайла Мудрика, який став рекордсменом на груповому етапі Ліги чемпіонів 2022/23.

Про це заявив журналіст Ігор Циганик на YouTube-каналі Football Hub. Він зазначив, що лідер АПЛ офіційно зробив "дуже гідну" пропозицію "Шахтарю", проте точна сума не називається. Крім того, "Каноніри" вже домовилися з Михайлом, і тепер долю трансферу вирішує керівництво "Гірників".

"За моєю інформацією, за моїми джерелами "Арсенал" таки зробив офіційну пропозицію "Шахтарю" на придбання Михайла Мудрика. Сума тримається в секреті. Але, як говорили люди, з якими я спілкувався, вона дуже гідна. Досить адекватна прописана і основна сума, і бонуси. Досить цікава пропозиція від "Арсеналу". Наскільки я розумію, вона прийшла на "Шахтар".

"Буде чи не буде "Шахтар" її приймати – це вже питання переговорного процесу. "Арсенал" також контактував із Михайлом. Він запевнив, що "Арсенал" — це великий клуб, і для нього було б великою честю грати за нього, але сьогодні він футболіст "Шахтаря", і лише "Шахтар" може визначити, де він продовжить кар’єру", — сказав Циганик.

Раніше повідомлялося, що "Шахтар" розглядатиме пропозиції щодо Мудрика від 60 млн євро. До речі, Віктор Леоненко критикував Михайла за гру у Лізі чемпіонів.