Леоненко жорстко пройшовся по зірці "Шахтаря" (відео)

Читать на русском
Автор
3076
Віктор Леоненко розкритикував Михайла Мудрика
Віктор Леоненко розкритикував Михайла Мудрика. Фото ФК Шахтар

Колишній форвард назвав основну проблему гравця "Шахтаря"

Колишній нападник київського "Динамо" Віктор Леоненко розкритикував вінгера "Шахтаря" Михайла Мудрика після матчу "Гірників" з "Реалом" (1:1) у Лізі чемпіонів УЄФА сезону 2022/23.

Відповідну заяву Леоненко зробив на своєму YouTube-каналі. Він вважає, що Мудрик у кожному матчі намагається "продати себе", а тому "починає неправильно грати". Віктор додав, що вважає 22-річного півзахисника "Гірників" Артема Бондаренка обдарованішим футболістом.

"Вважаю, що реклама Мудрика, де весь світ його знову купує, — йому тільки шкодить. Він починає неправильно грати, перетримувати та брати гру на себе. Захисники "Реала" його вже читали. Найголовніше, що йому шкодить — у нього вже сидить у підкірці, що треба себе продати.

Мудрик може навіть задом випередити всю команду "Реала", але не може зрозуміти одного. Скаути, агенти та президенти клубів дивляться не на швидкість, а на те, як людина думає. Тому Бондаренко краще. Тим більше у нього і техніка ще є", – заявив Леоненко.

Нагадаємо, донеччани були близькі до перемоги над "Реалом", проте на 95-й хвилині зустрічі пропустили безглуздий гол. Центральний захисник "Вершкових" Антоніо Рюдігер головою переправив м’яч у порожні ворота, воротар "Шахтаря" Анатолій Трубін невдало вийшов із воріт і жорстко врізався у німця. Обом футболістам знадобилася медична допомога. На щастя, і Рюдігер і Трубін сильно не постраждали.