Історичний трансфер під загрозою: "Шахтар" приголомшив "Арсенал" ціною Мудрика

Читать на русском
Автор
1437
Михайло Мудрик
Михайло Мудрик. Фото ФК Шахтар

Гірники просять величезні гроші за українського футболіста

Донецький "Шахтар" відхилив другу пропозицію "Арсеналу" щодо вінгера збірної України Михайла Мудрика в розмірі близько 70 млн євро.

Про це повідомляє Goal. Видання зазначає, що український клуб поставив "Канонірам" ультиматум, оцінивши свого таланта у 100 млн євро.

За інформацією джерела, "Шахтар" поставив "цінник" на Мудрика, після того, як у переговори щодо атакувального півзахисника вступив лондонський "Челсі". Повідомляється, що "Сині" поки не робили офіційну пропозицію донеччанам. До речі, сам Михайло неодноразово заявляв, що хоче продовжити кар’єру в "Арсеналі", де зараз успішно виступає ще один українець — Олександр Зінченко.

Нагадаємо, 22-річний Михайло в цьому сезоні забив 10 голів і віддав 8 результативних передач у 18 офіційних матчах на клубному рівні. Крім того, Мудрика за підсумками року вдруге поспіль було визнано найкращим гравцем донецького "Шахтаря".

Раніше повідомлялося, що Мудрик вже може перебувати у Лондоні. Це стало відомо після "розслідування" фанів "Арсеналу". Журналіст Артем Франков вважає, що "Шахтар" взяв молодого футболіста у "заручники".