"Шахтар" взяв Мудрика в "заручники": Франков висловився про трансфер головної зірки збірної України

Читать на русском
Автор
540
Михайло Мудрик
Михайло Мудрик. Фото ФК Шахтар

Український футболіст може перейти до топклубу вже зараз

Вінгер збірної України з футболу Михайло Мудрик — не більше, ніж заручник у клубно-грошових ігрищах "Шахтаря", який хоче продати гравця за рекордну суму.

Такою думкою на своєму telegram-каналі поділився журналіст Артем Франков. Напередодні "Арсенал" зробив пропозицію щодо гравця на суму 60 млн євро (з урахуванням бонусів). Франков вважає, що доля футболіста перебуває в руках керівництва "Гірників".

"Що стосується Мудрика за 85 млн фунтів. Продадуть — не вперше похвалимо менеджмент "Шахтаря", проголосивши його королем трансферного ринку. Не продадуть — вибачте. Така ось цинічна правда.

Ціна не буває високою чи низькою, великою чи маленькою, дорогою чи дешевою незалежно від правил граматики. Ціна є продуктом узгодження позицій покупця та продавця з урахуванням потреб та поглядів обох. Якщо Мудрика куплять, ціна правильна як мінімум знизу. Якщо не куплять — ціну виставлено неправильно як мінімум зверху.

А сам гравець – не більше ніж заручник у клубно-грошових ігрищах”, – написав Франков.

Раніше повідомлялося, що за Мудриком вишикувалася ціла черга з відомих команд. До слова, у центральному матчі чемпіонату України Михайло оформив блискучий соло гол.