За тиждень до трагедії зняли квартиру: рф в Дніпрі вбила спортсменку, її маленького сина не знайшли

Читать на русском
Автор
6604
Анастасія Ігнатенко загинула внаслідок ракетного удару росії по Дніпру
Анастасія Ігнатенко загинула внаслідок ракетного удару росії по Дніпру. Фото facebook.com/scu.org.ua, Телеграф

Спортсменка проживала з чоловіком та півторарічним сином Макаром

Внаслідок ракетного удару рф по житловому будинку у Дніпрі 14 січня загинула майстер спорту України зі стрибків на акробатичній доріжці, неодноразова чемпіонка Запорізької області, призер чемпіонатів України, а також тренер та суддя національної категорії зі спортивної акробатики Анастасія Ігнатенко.

Про це повідомляє Спортивний комітет України у Facebook. За тиждень до трагедії Анастасія винайняла квартиру на 7 поверсі у під’їзді, якого більше немає. Там Ігнатенко оселилася з чоловіком Дмитром та півторарічним сином Макаром. Тіло дитини не знайдено, лише Анастасії та Дмитра.

Анастасія 8 років працювала тренером у дніпропетровському клубі "Віват". Тренувала дитячі групи: від 4 до 8 років та від 9 до 15. Вела також дорослі групи. Серед її підопічних можна виділити неодноразових чемпіонів та призерів обласних змагань зі стрибків на акробатичній доріжці, фіналістів Всеукраїнських змагань. Вона підготувала кілька першорозрядників та кандидатів у майстри спорту, а також брала участь у суддівстві змагань.

Начальник Анастасії Дмитро Гак у Facebook висловив співчуття рідним та близьким загиблої.

"8 років Настя була частиною нашого клубу, дбайливим тренером, уважним педагогом та суддею Національної категорії, яку поважали та любили не лише у Дніпрі, а й у всій Україні. Від імені всіх тренерів України, висловлюю глибоку скорботу та слова підтримки рідним та близьким. Вічна пам’ять!” — написав Гак, який також запропонував небайдужим допомогти матері Анастасії.

Нагадаємо, пошукові роботи у Дніпрі були припинені 17 січня. За даними влади, кількість загиблих становить 45 осіб, серед яких шестеро дітей.