Українському тенісистові порадили валити в росію після гучного інтерв’ю

Читать на русском
Автор
7317
Олег Приходько
Олег Приходько. Фото btu.org.ua

Спортсмен підтримав російських та білоруських атлетів

Другій ракетці України (парний розряд) Олегу Приходьку порадили не повертатися до України після слів тенісиста про повномасштабну війну.

З відповідним закликом звернувся до Приходька харківський бізнесмен, меценат та волонтер Юрій Сапронов у Facebook. Юрій зазначив, що йому не зрозуміла така позиція спортсмена через рік широкомасштабного вторгнення росії, яка вбила десятки тисяч українців.

"Боляче і соромно. Понад рік активної фази війни. Десятки тисяч загиблих Героїв воїнів, сотні тисяч загиблих мирних українців, людей похилого віку, жінок, дітей, сотні зруйнованих міст, сіл, селищ, мільйони біженців.

Я можу прокоментувати в пості кожний рядок цього опуса, боюся забанять. Олегу порада одна — їдьте жити й грати в рф і за рф. Сподіваюся Федерація тенісу України знайде правильне рішення щодо громадянина України Олега Приходька”, — написав Сапронов, який також додав кілька цитат тенісиста.

Цитати Олега Приходька з приводу росіян у міжнародному спорті
Цитати Олега Приходька з приводу росіян у міжнародному спорті

Раніше повідомлялося, що український тенісист Владислав Манафов став переможцем хардового челенджера у приміщенні у Франції. Напарником українця був білорус Іван Лютаревич.

Нагадаємо, колишній тенісист Сергій Стаховський під час великої війни розлучився із дружиною.