Футболіста збірної ледь не прибило воротами: страшний момент потрапив на відео

Читать на русском
Автор
653
Джозеф Воллакот травмувався на тренуванні
Джозеф Воллакот травмувався на тренуванні. Фото Screenshot

Ворота впали на ногу голкіперу

Воротар англійського "Чарльтона" та збірної Гани Джозеф Воллакотт травмувався в результаті падіння воріт під час тренування національної команди. До речі, ганська команда провалилася на ЧС-2022 і не вийшла з групи у плей-офф.

Про це повідомляє besoccer. Жахливий момент із кіпером стався під час тренувального матчу на стадіоні "Баба Яра" в Кумасі.

За інформацією джерела, Воллакотт отримав забій м’яких тканин великого пальця правої ноги, він був негайно оглянутий медичною бригадою й отримав першу допомогу.

Збірна Гани зараз веде боротьбу за попадання на Кубок африканських націй-2023. Після трьох турів ганці впевнено лідирують у групі Е, випереджаючи Анголу, Центральноафриканську Республіку та Мадагаскар. КАН-2023 відбудеться у січні-лютому 2024 року у Кот-д’Івуарі.

Воллакотт народився в Англії й всю свою кар’єру провів у Великій Британії. З 2022 року кіпер виступає в англійському "Чарльтоні". На цей час цей клуб виступає у першій лізі Англії (третій за силою дивізіон в асоціації).

Раніше повідомлялося, що у футболі з липня 2023 року трохи зміняться правила. Зі списком змін можна ознайомитися на нашому сайті. Додамо, одне нове правило пов’язане зі скандальним голом у фіналі ЧС-2022.