Російського коментатора спіткала миттєва карма після образ союзника України (відео)

Читать на русском
Автор
Уельс — Латвія
Уельс — Латвія. Фото twitter.com/kajbumba

Фанати начебто відчули потрібний момент, щоб заспівати знаменитий хіт про путіна

Російського коментатора відеоплатформи ОККО Спорт Дмитра Дуліченка наздогнала миттєва карма під час прямої трансляції матчу відбору на Євро-2024 Уельс — Латвія (1:0).

Коментатор дозволив собі зневажливо висловитись про фанів збірної Латвії, назвавши їх трудовими мігрантами в Уельсі. У мережі завірусився відповідний запис трансляції, передає "Телеграф".

На 14-й хвилині поєдинку латвійські вболівальники почали скандувати назву своєї країни, щоб підбадьорити футболістів. Дуліченко чомусь назвав усіх фанатів гостей трудовими мігрантами, які з Балтії біжать до західної Європи.

"О, ви чули, так? Я приблизно уявляю, що за контингент зараз скандує назву країни-гостя у цьому матчі. Це ті ж прибалтійські хлопці, які не дуже на свою батькывщину розраховують, а живуть та працюють за межами Латвії. Це стосується більшого відсотка молоді у прибалтійських країнах", – заявив коментатор.

Неймовірно, але вболівальники відразу відповіли Дуліченку новим скандуванням. Цього разу вони почали співати відому кричалку "путін — х**ло!". Коментатор у цей момент впав у ступор.

Нагадаємо, Латвія активно допомагає Україні після початку повномасштабного вторгнення рф. Ця країна також займає рішучу позицію щодо потенційного повернення росіян у міжнародний спорт.