Арбітр додав майже тайм до матчу: дивовижний випадок на грі збірних (відео)

Читать на русском
Автор
549
Танзанія — Уганда
Танзанія — Уганда. Фото twitter.com/UgandaCranes

В Африці часто відбуваються шалені матчі

Уганда здобула перемогу з рахунком 1:0 над Танзанією у відбірному матчі Кубка африканських націй-2023 після того, як суддя додав приголомшливі 38 хвилин доданого часу в першому таймі. Напередодні у Чилі відомий футболіст повторив свій гол прямим ударом із кутового дворічної давності.

Про це повідомляє easternherald. У Танзанії на стадіоні частково відключилося світло, через що не працювали кілька прожекторів, проте лічильник часу йшов.

Наприкінці першого тайму на 37-й хвилині на Національному стадіоні імені Бенджаміна Мкапи відмовило освітлення. Гра була припинена приблизно на 40 хвилин, а потім рефері відновив зустріч. Догравати перший тайм довелося за незвичайних цифр. Формально з 38 хвилин, які склали додатковий час, відіграли лише 8 – ті, що залишалися до кінця першої 45-хвилинки перед тим, як виникли проблеми з освітленням. Решта часу нічого не відбувалося, просто секундомір не зупинявся, а офіційної паузи у грі не було.

У другому таймі проблем зі світлом було менше, а тому рефері додав лише 4 хвилини. Примітно, що саме у компенсований час Уганда вирвала перемогу завдяки голу Роджерса Мато.

Раніше повідомлялося, що футболістка "Арсеналу" забила феноменальний гол у Лізі чемпіонів.

Нагадаємо, у матчі відбору на ЧЄ-2024 стався конфуз із російським коментатором.