Голом між ніг воротареві: українець героїчно опустив на землю команду російського тренера (відео)

Читать на русском
Автор
Макаренко (другий ліворуч) приніс нічию Фехервару
Макаренко (другий ліворуч) приніс нічию Фехервару. Фото ФК Фехервар

Макаренко врятував свій клуб від поразки

Український футболіст Євген Макаренко своїм голом приніс угорському клубу "Фехервар" нічию в матчі проти "Ференцвароша", який очолює екстренер збірної Росії Станіслав Черчесов.

Півзахисник вийшов на заміну на 69-й хвилині за рахунку 1:2 на користь суперника. Через 10 хвилин він відгукнувся на подачу партнера та відправив м’яч головою між ніг воротареві господарів поля.

Примітно, що саме "Фехервар" відкрив рахунок у дебюті гри завдяки влучному удару Стопіри, але дубль Лістеша в другому таймі поєдинку дозволив "Ференцварошу" виправити ситуацію та вийти вперед.

Для Макаренка це вже другий гол у 15 матчах за угорський клуб цього сезону, де той посідає 10-те місце. Також в активі українця дві результативні передачі.

Раніше український півзахисник "Жирони" Віктор Циганков, який перебрався до Ла Ліги з київського "Динамо", забив два голи в матчі 18-го туру чемпіонату Іспанії сезону 2022/23 проти "Райо Вальєкано" (2:2).

Тим часом, захисник лондонського "Арсеналу" та збірної України Олександр Зінченко заявив, що вдячний своєму колишньому футбольному клубу "Уфа", проте тепер він нічого не хоче чути про росію.