"Ледь ходить, як зомбі": п’яний Ємельяненко влаштував дебош в аеропорту (відео)

Читать на русском
Автор
1567
Олександр Ємельяненко
Олександр Ємельяненко. Фото Screenshot

Російський боєць продовжує зловживати алкоголем

Відомий російський боєць ММА Олександр Ємельяненко, якого нещодавно не пустили до ТРЦ, затримав виліт рейсу Єкатеринбург-Москва.

Про це повідомила блогер Анна Данілова, яка летіла тим самим літаком, що і спортсмен, передає e1.ru. Спортсмен помочився у публічному місці, погрожував охоронцю, проте поліція, яка приїхала на виклик, влаштувала з ним фотосесію. Олександра відпустили, а в літаку він поводився спокійно.

"Це був рейс "Уральських авіаліній". Є перехід, коли ви йдете із зали очікування до автобуса. Я йду сходами і чую, охоронець запитує: "Чоловік, а що ви там робили? Я тільки що бачив, як ви справили тут потребу". Я спочатку навіть не зрозуміла, хто це, тому що в боксі не тямлю.

Поки чекали співробітників поліції, всі стояли в автобусі з відчиненими дверима і слухали ці розбірки. Йому каже охоронець: "Ви там помочилися, так не можна. Зараз ви заплатите штраф". А він відповідає йому: "Йди ти на ***, я тебе зараз [поб’ю]" і заходить до автобуса", — розповіла дівчина.

Поліція замість штрафу влаштувала фотосесію із бійцем.

"Прийшли співробітники поліції, вивели його з автобуса. Почалася якась мила бесіда, вони перевірили документи й почали з ним фотографуватися, а після фотосесії відпустили. Я шокована: боксер нахуліганив, а поліція з ним фоткається", — додала Данілова.

Раніше повідомлялося, що Ємельяненко програв бій блогеру. Менеджер бійця Микита Бурчак у травні минулого року заявляв, що його підопічний лікується від алкогольної залежності.