Український боєць ММА нокаутував суперника зі словами "Слава Україні" (відео)

Читать на русском
Автор
3725
Данило Донченко
Данило Донченко. Фото instagram.com/donchen.ko.daniel

Боєць здобув ефектну перемогу, після чого подякував захисникам України

Днями український боєць змішаних єдиноборств (ММА) Данило Донченко здобув дострокову перемогу на 50-му турнірі казахстанського промоушену Naiza FC. Нещодавно грузинський боєць Мераб Двалішвілі побив росіянина Петра Яна в UFC, після чого на весь світ заявив: "Слава Україні!"

Донченко опублікував найкращі моменти свого бою з представником Узбекистану Амірхоном Аліходжаєвим на своїй сторінці в Instagram. Українець здобув ефектну перемогу у другому раунді.

21-річний Донченко повалив суперника, після чого розпочав добивання. Рефері у "клітці" зупинив бій, зафіксувавши перемогу українця технічним нокаутом. Потім Данило подякував ЗСУ, а також крикнув: "Слава Україні!"

Найкращі моменти бою Донченко — Аліходжаєв:

"Дуже хочу подякувати всім, хто мене підтримував. Хочу сказати велике спасибі всім людям, які захищають мою Україну, нашу країну. Це вони герої. Я це роблю тільки завдяки їм і для них. Слава Україні", — заявив Донченко, який здобув 5 перемогу у профі.

Раніше повідомлялося, що колишній чемпіон світу з боксу у трьох дивізіонах Василь Ломаченко побував на шоу UFC у Лас-Вегасі, де обнявся з улюбленцем рамзана кадирова. Напередодні український боєць змішаного стилю Ігор Потеря провів дуель поглядів із російським виконавцем Моргенштерном.