Банкір помстився Суркісам у суді "за нікчемний стан "Динамо"

Читать на русском
Автор
2409
Брати Суркіси не змогли виграти за своїм позовом
Брати Суркіси не змогли виграти за своїм позовом. Фото slovoidilo.ua

Чи буде апеляція, залишається невідомим

Інвестиційний банкір Сергій Фурса виграв у Печерському суді в братів Суркісів по їхньому позову щодо захисту честі, гідності та ділової репутації. Нещодавно президент київського клубу Ігор Суркіс розкритикував гравців своєї команди.

На своїй сторінці у Facebook Фурса написав, що йдеться про події 2020 року, коли тим не сподобалися його коментарі про їхню діяльність в "Приватбанку". Після цього вони подали позов з метою спростування інформації.

На його думку, хтось надіслав Суркісам посилання на ефір, де він обговорював злитий кимось у пресу звіт Кролл із аналізом, чим вони займалися в "Приватбанку".

"Ворскла" – "Динамо" 1:2. Відео голів та огляд матчу УПЛ

"Ну і звичайно нічого хорошого вони там не витворяли. Чому і були визнані свого часу пов’язаними особами. Про що я з усією відвертістю вболівальника "Динамо", який має додаткові питання до цієї парочки, і сказав.

Але пани Суркіси чомусь образилися тоді не на детективів Кролл, а саме на мене. Коротше, честь та гідність панів Суркісов не постраждала. Або не була знайдена", — зазначив Фурса.

Інвестбанкір додав, що йому важко уявити собі, як він міг би виграти в Суркісів у Печерському Суді ще 5 чи 10 років тому.

"І це приємна новина для мене. Але не тільки. Тому що власне той факт, що братам Суркісам стає важко чи неможливо вирішити в українських судах є гарною новиною. Та й просто приємно виграти в Суркісів. Хоч якось помститися братам за плачевний стан. "Динамо" Київ", — резюмував Фурса.

Раніше президент "Динамо" Ігор Суркіс був висміяний після того, як відвідав матч української Прем’єр-ліги з "Минаєм".

Перед цим український олігарх Ігор Коломойський потролив Ігоря Суркіса після поразки "Динамо" від "Дніпра-1".