Шевченко та Зінченко зберуть зірок у Лондоні для матчу на підтримку України

Читать на русском
Автор
793
Шевченко та Зінченко зіграють за синю та жовту команду відповідно
Шевченко та Зінченко зіграють за синю та жовту команду відповідно. Фото facebook.com/zelenskiy.official

Гра відбудеться 5 серпня на стадіоні "Челсі"

Колишній та нинішній футболісти збірної України Андрій Шевченко, який рік тому вже зіграв у благодійному матчі зірок, та Олександр Зінченко проведуть у Лондоні поєдинок Game4Ukraine, де зіграють зірки світового футболу.

Про це у Facebook написав президент України Володимир Зеленський. За його словами, матч відбудеться 5 серпня на стадіоні "Челсі" "Стемфорд Брідж" та покликаний зібрати кошти для відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею в Чернігівській області.

"Це можливість для світової футбольної спільноти об’єднатися, продемонструвати свою солідарність і допомогти Україні, допомогти нашим дітям повернутися за шкільні парти, а також знову привернути увагу всієї світової спільноти до війни", — зазначив український лідер.

Шевченко та Зінченко зіграють за синю та жовту команду відповідно, які виведуть на гру як капітани. Сайти UNITED24 та Game4Ukraine опублікують імена гравців, які зіграють у матчі. ОТТ-платформа MEGOGO покаже безкоштовну трансляцію поєдинку.

Шевченко та Зінченко підтримують рідну країну. Екснаставник збірної України разом із друзями запросив до Великобританії українських біженців. Він став першим послом платформи UNITED24 – глобальної ініціативи щодо підтримки України.

Раніше зірка українського футболу Євген Селезньов оголосив про проведення прощального матчу на честь українських воїнів.