Тимощук тепер невиїзний у рф: Алієв жорстко пригрозив зраднику України (відео)

Читать на русском
Автор
Олександр Алієв
Олександр Алієв. Фото instagram.com/aliev_sasha8

Футболіст недвозначно звернувся до свого колишнього партнера по збірній України

Колишній півзахисник "Динамо" та збірної України Олександр Алієв заявив, що заріже свого ексколегу по національній команді Анатолія Тимощука, який залишився заробляти рублі в росії після початку повномасштабного вторгнення путінських військ в Україну.

Відповідну заяву Олександр зробив в інтерв’ю Дмитру Гордону. Алієв зазначив, що обов’язково зустрінеться з Анатолієм за кордоном, щоправда, після цієї "зустрічі" він може опинитися у тюремній камері.

— Може, колись ми з ним зустрінемося. Я б його із задоволенням зарізав би. Я тобі чесно говорю. Думаю, що ця зустріч буде.

— Рука не здригнулася б?

— Ні. Прикро, що це станеться десь за кордоном, і я сяду. Але я б його із задоволенням зарізав би. Я ненавиджу зрадників, а ця людина зрадила 40 мільйонів людей. Мені прикро за наших жінок та дітей, — сказав Алієв.

У мережі жартують, що після слів Алієва Тимощук побоїться виїжджати з росії, де працює помічником головного тренера "Зеніту" (Санкт-Петербург).

Нагадаємо, нещодавно Тимощук зіграв у Москві за "збірну світу" у грі пам’яті великого гравця одеського "Чорноморця" та московського "Спартака" Іллі Цимбаларя. Вдова та син Цимбаларя просили зірок футболу проігнорувати цю зустріч, адже над могилою футболіста в Одесі літають російські ракети.