Помилки, які вбивають смартфон: що не можна робити під час зарядки телефона

Читати російською
Автор

Зарядка у ванній та машині шкодять пристрою

Запорука довгого життя акумулятора мобільного телефону — це його правильна зарядка, тому дуже важливо дотримуватися декількох правил, які допоможуть уникати поломок. Наприклад, його не можна залишати в розетці на всю ніч, або заряджати постійно до 100%. Однак це не все.

Розповідаємо про те, що краще не робити під час зарядки. Уникаючи цих помилок, ми не лише гарантуємо ефективність, а й безпеку самого процесу, пише belnovosti.

Головні помилки, які шкодять телефону під час зарядки

  • Не можна використовувати телефон під час зарядки. Дії під час зарядки негативно впливають на стан акумулятора, оскільки підвищується навантаження на процесор.
  • Не варто заряджати смартфон у ванній кімнаті. Наробити серйозних бід з телефоном може підвищена вологість, а також вода, яка може випадково потрапити на телефон і призвести до сумних і навіть смертельних наслідків.
  • Варто утриматись від зарядки телефону в машині. На початку роботи двигуна можуть бути стрибки напруги, як і під час грози.

Раніше "Телеграф" розповідав, що потрібно швидко зробити, якщо смартфон упав у воду та відключився. А також ми пояснювали, як висушити промоклий смартфон, якщо його не можна розібрати на деталі.