В Україну привезли розкішний суперкар McLaren з колекції короля Бахрейну: скільки він коштує

Читать на русском
Автор
2339
Mercedes SLR McLaren Crown Edition Новина оновлена 27 жовтня 2023, 10:22
Mercedes SLR McLaren Crown Edition. Фото ТопЖир

Цікаво, хто є власником цього авто

Останнім часом в Україні масово скуповують елітні автомобілі. Їх суттєво побільшало на наших дорогах саме у час війни.

І ось сьогодні з’явилося ще одне цьому підтвердження. В Україні помітили дуже ексклюзивний та рідкісний суперкар Mercedes SLR McLaren Crown Edition, повідомляє supercars_ua.

Що відомо про Mercedes SLR McLaren Crown Edition?

Mercedes SLR McLaren Crown Edition в Україні

Mercedes SLR McLaren Crown Edition створено лише у 10 екземплярах, і всі вони призначені для королівської родини. Це чисто виставковий зразок з колекції короля Бахрейну, пробіг якого складає всього 41 км.

Mercedes-Benz SLR McLaren — це спортивний автомобіль, який був спільним проєктом німецького автовиробника Mercedes-Benz і британського автовиробника McLaren Automotive. Ця модель була випущена у 2003 році і вироблялася до 2010 року.

Mercedes-Benz SLR McLaren — це спортивне купе з силовим агрегатом V8 об'ємом 5.4 літра. Це авто може розганятись до рекордних швидкостей — понад 340 км/год.

Салон Mercedes SLR McLaren Crown Edition

А Crown Edition — це особлива версія Mercedes-Benz SLR McLaren, призначена для елітних клієнтів, ще розкішніша та вишуканіша. У ній можуть бути особливі зовнішні та внутрішні елементи оздоблення, ще потужніший двигун (5,4-літровий V8 на 650 к. с.) і багато іншого. Тут бачимо передні та задні спойлери та інші спортивні елементи.

У перших роках після випуску базова версія Mercedes-Benz SLR McLaren коштувала близько 450 000-500 000 доларів. Однак індивідуальні версії, такі як Crown Edition, зазвичай коштують значно більше через індивідуальний дизайн та ексклюзивні функції.

Раніше "Телеграф" розповідав, що на вулицях Києва помітили розкішний золотистий суперкар McLaren за 300 тисяч доларів, і хто власник.