Не було жодного шансу: Tesla Cybertruck та електричний Hummer протестували на трасі (відео)

Читать на русском
Автор
1824
GMC Hummer EV проти Tesla Cybertruck
GMC Hummer EV проти Tesla Cybertruck. Фото Колаж "Телеграф"

GMC Hummer EV протестували на трасі разом з Tesla Cybertruck

Усі чекали на появу електричного фургона Tesla Cybertruck авторства Ілона Маска довгі 4 роки. Тепер нарешті ми можемо порівняти обіцяні технічні характеристики з тим, як електрокар працює в реальних умовах.

Ми уже бачили, як фургон просто розірвав Porsche 911 у драг-рейсі, буксируючи за собою такий же спорткар. Публіка була просто в шоці.

Тепер настав час для змагання в однаковому сегменті — серед позашляховиків. GMC Hummer EV протестували на трасі разом з Tesla Cybertruck. Битва автомобілів відбулася на заводі Tesla Gigafactory у штаті Техас, США.

Tesla Cybertruck проти GMC Hummer EV: хто переміг

Мет Уотсон з видання Carwow став одним з перших журналістів, який зміг протестувати довгоочікуваний пікап. Йому пощастило більше, ніж іншим, адже він взяв із собою електричний Hummer з трьома електродвигунами.

Обидва автомобілі мають по три електромотори, але Hummer навіть з більшою потужністю не може розвинути такої динаміки на трасі, як Cybertruck, через набагато більшу вагу (4103 кг проти 2700 кг).

Hummer не мав жодного шансу в жодному з перегонів. Навіть з 5 людьми у салоні Cyberbeast значно переганяв його.

Представлений тут Cybertruck технічно є передсерійним прототипом, але в Tesla обіцяють, що автомобілі серійного зразка відповідатимуть цій неймовірній продуктивності. Hummer переміг тільки в 1 виді тестування — змаганні на гальмування. Але, оскільки Cybertruck — це лише концепт, можливо, цей показник ще не довели до ідеалу.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що флагманський електропозашляховик Volvo EX90 отримає розкішні функції за доступну ціну. Його електродвигун матиме потужність в 402 кінські сили.