Заступник голови ОП Тимошенко написав заяву на звільнення: вже відомо, хто займе його місце

Читати російською
Автор

На місце Кирила Тимошенко можуть призначити голову КОВА Олексія Кулебу

Заступник голови ОП Кирило Тимошенко написав заяву про звільнення. Раніше джерела "Телеграфу" повідомляли, що в Офісі президента будуть кадрові перестановки, причому називалося й прізвище Тимошенка.

Джерела "Української правди" в РНБО та Кабміні повідомляють, що Кирило Тимошенко вже написав заяву про звільнення з посади.

Також стало відомо ім’я його послідовника. Замість Кирила Тимошенка на посаду заступника голови Офісу президента України можуть назначити очільника Київської військової адміністрації Олексія Кулебу.

Крім того, у відставку підуть керівники військово-цивільних адміністрацій Сумської, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської областей.

Президент України Володимир Зеленський також підтвердив кадрові зміни в уряді та правоохоронній сфері. Він записав відеозвернення, в якому наголосив, що частину кадрових рішень прийняв сьогодні, а частина буде прийнята завтра.

"Є також кадрові рішення – частина сьогодні, частина буде завтра – щодо управлінців різного рівня в міністерствах й інших структурах центральної влади та в регіонах і в правоохоронній системі", — сказав Володимир Зеленський.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що виконуючий обов'язки міністра інфраструктури Василь Лозинський буде звільнений. НАБУ затримало його на хабарі.