Резніков відповів на інсайд "Телеграфа" про його швидку відставку

Читать на русском
Автор
6767
Олексій Резніков
Олексій Резніков. Фото facebook.com/reznikovoleksii

Глава Міноборони заявив, що "жоден чиновник не повинен вважати, що він "на посаді на все життя"

Міністр оборони Олексій Резніков на тлі новин про те, що його можуть зняти з посади, про що раніше повідомляв "Телеграф" з посиланням на проінформовані джерела в українському парламенті та уряді, висловив свою думку з цього приводу.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила політичний журналіст Марина Шашкова, отримавши від міністра відповідь для видання Kyiv Post.

Хоча міністр прямо і не відповів на запитання про те, чи планує він йти у відставку, з його слів зрозуміло одне — він будь-що буде продовжувати боротьбу за перемогу України у війні з російським агресором.

"Жоден чиновник на державній службі не повинен вважати, що він на посаді на все життя. Головне — реалізувати своє покликання. Моє головне завдання на цей момент — максимум сучасної зброї для України для перемоги. У моєму списку бажань до Санти ще є літаки. Я вірю у перемогу України, і я зроблю для цього все, незалежно від статусу чи посади", — сказав Резніков.

Зазначимо, що раніше "Телеграфу" вдалося дізнатися, що Олексія Резнікова можуть звільнити з посади міністра оборони України. Однак його все ж таки планують залишити в команді і знайти йому інше місце. Як повідомив один зі співрозмовників журналістів у парламенті, причиною для звільнення може стати корупційний скандал у міністерстві.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у ЗМІ з’явилася інформація про добровільне бажання Резнікова звільнитися з мністерства на тлі скандалу через закупівлю харчування для військовослужбовців.