В Україну йде майже літня погода: синоптик дав прогноз на березень

Читать на русском
Автор
1941
Погода у березні буде теплою
Погода у березні буде теплою. Фото Ілюстративне фото

У березні очікуються перші весняні грози та сильні дощі.

Попри те, що погода у квітні буде мокрою та холодною, у березні очікується потужне потепління. В окремих регіонах повітря прогріється до +22 градусів вдень.

Про це розповів народний синоптик Станіслав Щедрін, повідомляє УНІАН. Попри потепління, в Україні також очікуються короткочасні опади.

Так, до України йде потепління, погода буде майже літньою. Вдень температура повітря прогріється до +15…+22 градусів. За словами синоптика, разом із потеплінням можливі весняні грози зі зливами.

"Майже літо йде в Україну. Вже з 11-12 березня майже по всій Україні очікується значне потепління. Але іноді пройде дощ, місцями можливі навіть грози", — каже синоптик.

Потеплішання очікується практично у всіх регіонах, окрім півночі та північного заходу країни. Повітря прогріється спочатку до +13...+15 градусів, а потім потеплішає до +17...+22 градусів. Подекуди можливі дощі з грозами.

Раніше "Телеграф" розповідав, яка погода буде у травні. Синоптики прогнозують, що в останній місяць весни погода переважно буде похмурою, але практично без опадів.