Досі мріють: у лаврова зробили заяву про одне з українських міст

Читать на русском
Автор
6407
марія захарова висловилася про українське місто
марія захарова висловилася про українське місто

На думку пропагандистів, місто зіткнулося з "нацизмом"

Російська пропаганда, досі тримає курс на навіювання своєму народу думки про те, що начебто в українських містах процвітає "нацизм". Цього разу під "ударом" опинилася Одеса. У росії вірять, що це південне місто позбудеться "неонацистів" і стане "вільним".

Про це сьогодні, 12 квітня, на брифінгу заявила офіційний представник міністерства закордонних справ рф марія захарова, пише російське агентство ТАСС.

"Віримо, що Одеса зможе позбутися гніту українських неонацистів і знову стане вільною і, як співав Леонід Утьосов, — сонячним і в квітучих акаціях містом біля Чорного моря", — висловилася російська пропагандистка.

У ході виступу вона також додала, що 10 квітня 1944 року Одеса була звільнена від німецько-фашистських загарбників, але зараз, на її думку, місто нібито знову зіткнулося з "нацизмом".

"Попри розв’язаний українською владою терор, корінні одесити ніколи не забували, хто позбавив їх коричневої чуми, вони пов’язані пам’яттю про своїх визволителів — воїнів Червоної Армії", — сказала захарова.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що депутат Держдуми від "Єдиної росії" в’ячеслав ніконов похвалився "успіхами" так званої "спецоперації" в Україні. Його абсурдна заява полягала в тому, що нібито українці біжать до тату-салонів для зведення свастики з тіла.