Не витримав навантаження: в СБУ офіційно прокоментували підрив Кримського мосту

Читать на русском
Автор
722
В СБУ прокоментували вибухи
В СБУ прокоментували вибухи. Фото Колаж "Телеграфу"

Кримський міст є одним із транспортних коридорів воєнних поставок для російської армії

У СБУ офіційно прокоментували вибухи на Кримському мосту в ніч на 17 липня — там повідомили, що всі деталі щодо організації "бавовни" Служба безпеки України обов’язково розкриє після нашої Перемоги.

Про це заявив речник СБУ Артем Дехтяренко, повідомляє "Телеграф". Усі наші новини про вибухи на Кримському мосту ви можете переглянути в одному матеріалі.

"Поки ж ми з цікавістю спостерігаємо, як один із символів путінського режиму вкотре не витримав воєнного навантаження", — зазначив Дехтяренко.

Зверніть увагу! Міст через Керченську протоку – хронічно аварійний і користуватися ним небезпечно — Ігор Соловей

Водночас у СБУ нагадали, що в одному з інтерв’ю Голова СБУ Василь Малюк заявляв, що норми міжнародного права, аналіз оперативної обстановки та традиції ведення війни дозволяють перерізати логістичні шляхи ворога. Кримський міст на сьогоднішній день є одним із транспортних коридорів воєнних поставок для російської армії.

Як розповідав "Телеграф", раніше Служба безпеки України цікаво відреагувала на вибухи на Кримському мосту, оригінально потроливши російських окупантів поезією. У мережі вже встигли оцінити оригінальну відповідь.