Рука Заходу? У росії озвучили офіційну версію вибуху на Кримському мості

Читать на русском
Автор
2911
Кримський міст
Кримський міст. Фото Колаж "Телеграфу"

Слідчий комітет рф почав розслідування

Національний антитерористичний комітет рф порушив кримінальну справу щодо вибухів на Кримському мосту в ніч проти 17 липня за статтею "теракт".

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Атаку на Кримський міст було здійснено о 3.05 двома українськими безпілотними надводними апаратами", — повідомили у комітеті.

Не пропустіть: "Телеграф" дізнався, хто вчинив вибух на Кримському мості

Водночас Слідчий комітет рф заявив, що вже розпочав пошуки осіб із числа українських спецслужб та військових формувань, які можуть мати відношення до організації теракту.

У свою чергу, російське Міністерство закордонних справ у вибухах на Кримському мосту традиційно помітило слід Заходу.

"Рішення про атаку на Кримський міст приймається українськими офіційними особами та військовими за участю американських та британських спецслужб", — зазначила речник МЗС росії марія захарова.

Раніше "Телеграф" писав про те, що внаслідок вибуху на Керченському мосту один із прольотів упав у воду, ще один зазнав серйозних пошкоджень. Також відомо про двох загиблих — це подружня пара з Бєлгородської області. Разом із ними в автомобілі була 14-річна донька, яка зазнала травм. Усі наші новини про вибухи на Кримському мосту ви можете прочитати в одному матеріалі.