У дружини скандального нардепа Столара багато землі, а буде ще більше? Що вдалося дізнатися

Читать на русском
Автор
3171
Вадим Столар
Вадим Столар. Фото facebook.

Загалом Інна Майструк має більше гектара землі

Дружина нардепа Вадима Столара, який входить до депутатської групи "Відновлення України", має велику кількість земельних ділянок у столиці та під Києвом, а також чоловік переписав на неї чимало свого майна.

Про це пише "Телеграф", посилаючись на дані державного порталу "Судова влада України".

Так, ще у 2015 році журналісти з’ясували, що дружині Столара належить понад 0,5 га землі на березі озера Зариваха у садовому товаристві "Берізка", що у Дарницькому районі міста Київ. Як виявилось, вона отримала їх у подарунок у 2014 році.

Також відомо, що на жінку записано вісім земельних ділянок в елітному селищі Козин під Києвом. Їхня загальна площа становить понад половину гектара.

До початку повномасштабного вторгнення народний депутат виїхав із країни та повернувся у січні 2023 року. Тоді ж він переписав чималу частину свого майна на дружину.

Зазначимо, що у березні поточного року було завершено перереєстрацію столичного ТОВ "Жовтень", що спеціалізується на наданні в оренду та експлуатацію власного або орендованого нерухомого майна. Наразі власниками є дружина нардепа Інна Майструк та її інвестиційний фонд "Стрім Інвестмент".

Раніше власником компанії був Вадим Столар через інший інвестиційний фонд – "Медісон".

Детальніше читайте у повному матеріалі на сайті "Телеграф": Скандальний нардеп Столар розлучається та переписує майно на дружину? Що вдалося знайти у реєстрах.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що Вадим Столар розлучається зі своєю дружиною. Відповідну заяву було зареєстровано в Обухівському районному суді Київщини у липні поточного року.