"Криворукі якісь": два вертольоти та літак росіян не наздогнали український дрон (епічне відео)

Читати російською
Автор

Наш БПЛА втік від безперервного вогню ворога

Два ворожі вертольоти та літак довго намагалися зловити український безпілотник, але так і не змогли його збити. Інцидент стався у районі мису Тарханкут в окупованому росією Криму.

Відповідне відео опубліковано у Telegram-каналі ГУР МО України. Зазначається, що БПЛА Головного управління розвідки дедалі частіше залишаються неушкодженими не лише після зустрічі з російською ППО, а й за прямого зіткнення з ворожою авіацією.

На кадрах можна побачити, як український БПЛА, який летить у районі мису Тарханкут, переслідують одразу два бойові вертольоти та один літак окупантів. Однак незважаючи на безперервний вогонь, наш безпілотник вийшов неушкодженим з поля бою і успішно повернувся на базу.

"Криворукі якісь...", — прокоментував ситуацію оператор БПЛА.

Коли саме трапився інцидент не уточнюється. Проте відомо, що вибухи в окупованому Криму лунають дедалі частіше. До того ж результативні — в районі населеного пункту Оленівка, на мисі Тарханкут 23 серпня були вражені станції радіолокацій росіян.

Як повідомляв "Телеграф", вранці 24 серпня, на День Незалежності України, підрозділи української розвідки в рамках спецоперації висадилися на мисі Тарханкут та завдали ударів по позиціях ворога. Там відбувся бій, попередньо відомо, що рахунок загиблих серед росіян іде на десятки.