Досвяткувалися: у Чернігові посеред ночі гуркотів феєрверк, винних уже спіймано (яскраве відео)

Читать на русском
Автор
535
Двоє місцевих жителів на свято запустили феєрверк
Двоє місцевих жителів на свято запустили феєрверк. Фото Колаж

За подібну витівку парі тепер загрожує покарання

У Чернігові попри заборону двоє місцевих мешканців вирішили розважитися, запустивши феєрверк. Правоохоронці затримали їх і вже відкрили кримінальне провадження.

Інцидент трапився в ніч проти 4 жовтня у сквері на вулиці Івана Мазепи. 45-річний чоловік та 40-річна жінка використовували піротехніку, але вже незабаром їм довелося поплатитися за свій вчинок. Про це повідомили у пресслужбі поліції Чернігова.

"У поліцію надійшло повідомлення про те, що у Чернігові невідомі запустили феєрверк. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Поліцейські Чернігівського районного управління поліції опитали свідків події та встановили особи зловмисників. Ними виявилися двоє місцевих жителів — чоловік та жінка. У нетверезому стані", — йдеться у повідомленні.

Свої дії зловмисники пояснили відзначенням дня народження жінки. Правоохоронці, своєю чергою, вилучили з місця події використану піротехніку.

Відкрито провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). За подібну витівку парі тепер загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років.

У поліції нагадали, що під час дії воєнного стану використання піротехніки заборонено.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у Києві на Борщагівці у дворі багатоповерхового будинку чоловік запустив салют, налякавши гучним звуком місцевих жителів. Невдовзі поліція знайшла порушника.