"Слуг народу" судитимуть: на двох нардепів, що побили чоловіка, завели справи

Читать на русском
Автор
771
Конфлікт попав на камери спостереження
Конфлікт попав на камери спостереження. Фото Скріншот з відео

Досудове розслідування доручено ДБР

Генеральний прокурор Андрій Костін зареєстрував кримінальні провадження проти народних депутатів Артема Дмитрука та Олександра Куницького. Справи стосуються бійки, яка сталась між нардепами та молодим чоловіком 5 жовтня у Києві.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора, пише РБК-Україна. При цьому зазначається, що дані кримінальні провадження об’єднані в одне.

"За фактом інциденту, який стався між народними депутатами та громадянином 5 жовтня у центрі Києва, генеральний прокурор зареєстрував кримінальні провадження", — сказано в повідомленні.

В ОГП уточнили, що нардепів підозрюють в умисному нанесенні тілесних ушкоджень середньої тяжкості, а також хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинені групою осіб.

За даними ОГП, досудове розслідування у справі доручено Головному слідчому управлінню Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що постраждалий, якого побив Дмитрук, є воїном ЗСУ. Більше того, як стверджує популярний паблік Труха, він брав участь у найзапекліших боях на фронті.