"Мер зламався": Кличко під час телеефіру рекордно завис, у соцмережах веселяться (відео)

Читать на русском
Автор
4345
Мер Києва Віталій Кличко
Мер Києва Віталій Кличко. Фото Відкриті джерела

Українці оцінили новий мем

Міський голова Києва Віталій Кличко, який неодноразово ставав героєм чисельних мемів через невдалі вислови та плутанину в словах, цього разу потрапив у новий вир жартів. Під час запису наживо зі столичного метро, деякі станції якого закрили через підтоплення та запланований ремонт, "завис" на декілька секунд.

Відео запису з каналу Київ24 з кумедним моментом шириться мережею. А користувачі інтернету активно пропонують свої версії того, чому мер раптово замовчав.

Додамо, що ймовірно у Віталія Кличка був навушник, через який йому щось казали. Проте чи то звʼязок був поганий, чи то він так заслухався — не відомо. Але вийшло досить кумедно.

Як відреагували користувачі мережі

Відреагував на це відео і відомий громадський активіст Сергій Стерненко, написавши, що коли діло доходить до серйозних справ, то мер набирає води в рота, а коли треба обговорити загальнодержавні теми, то тут слів не бракує.

А от коментатори почали кепкувати з цього писати, що меру треба додати оперативної памʼяті, або зачекати, поки він перезавантажиться.

Раніше "Телеграф" писав, що через закриття деяких станцій метро по синій гілці у столиці стався справжній транспортний колапс, а на зупинках почався хаос.