Зірок "Дитячого Євробачення" Віку й Настю Петрик не впізнати: куди вони поділися і що говорять про війну (фото, відео)

Читать на русском
Автор
22587
Настя та Віка дуже змінилися за останні роки
Настя та Віка дуже змінилися за останні роки. Фото Колаж "Телеграфу"

Настя співає гімн України і живе у США, а Віка мовчить про війну та показує у соцмережах сина

Вікторія та Анастасія Петрик – сестри-співачки з Одеси, які стали широко відомі після проєкту "Україна має талант" у 2010 році. Здавалося б, були всі шанси продовжувати розвивати кар’єру, випускати пісні та збільшувати популярність, проте згодом виконавиці зникли з інформаційного простору.

Де зараз живуть і чим займаються під час повномасштабної російсько-української війни Вікторія та Анастасія Петрик – читайте у нашому матеріалі. Не всі фани зможуть з першого погляду впізнати улюблениць.

26-річна Вікторія Петрик – представниця України на Дитячому Євробаченні 2008 року в Лімасолі, де посіла 2 місце. Також учасник інших конкурсів ("Нова хвиля", "Дитяча нова хвиля", Нацвідбір на Євробачення 2014).

У 2010 році сестри Петрик полюбилися українцям завдяки участі у шоу "Україна має талант". Тоді стало більше відомо про молодшу сестру Анастасію, якій сьогодні 21 рік. У скарбничці співачки участь у "Дитячій новій хвилі", "Чорноморських іграх", "Молодій Галичині". В 2012 році Настя перемогла на Дитячому Євробаченні в Амстердамі.

За останні роки дівчата виросли та змінилися. І хоча після успіху в конкурсах Настя і Віка продовжували співати та навіть записували пісні, втримати популярність не вдалося.

Вікторія та Анастасія Петрик: фото раніше і зараз

Вікторія Петрик раніше і зараз
Як змінилася Вікторія Петрик
Анастасія Петрик раніше і зараз
Анастасія Петрик у 2012 році та через десять років
Вікторія та Анастасія Петрик раніше і зараз
Зірок Дитячого Євробачення не впізнати
Вікторія та Анастасія Петрик раніше і зараз
Сестри Петрик на "Україна має талант" і зараз

Де зараз Вікторія Петрик

Старша Петрик встигла стати мамою, син Давид народився напередодні 20-річчя Вікторії. Чоловіка дівчина приховує, за даними "Обозревателя", ним може бути Володимир Андрушкевич, який раніше отримав обвинувальний вирок із випробувальним терміном за крадіжку та підозрювався у незаконному заволодінні авто.

Вікторія Петрик із чоловіком та сином
Раніше Віка приховувала обличчя чоловіка, а згодом фото зовсім зникли з її сторінки

Де саме перебуває під час війні, одеситка не повідомляє. Дані у профілі вказують на країну Іспанію. На сторінці Вікторії багато знімків та відео із сином. Згадок про боротьбу України з російськими окупантами немає, як і публікацій на підтримку рідної Одеси, яка постійно страждає від російських атак.

Вікторія Петрик де зараз
Не виключено, що Вікторія Петрик виїхала з України до Іспанії

Дівчина не перестає використовувати пісні російською у себе в соцмережах, у тому числі після вторгнення рф в Україну. В одному з роликів у Instagram Вікторія співає хіт російського шансону "Я скучаю по тебе", за її словами, так вона заколисує сина. До слова, автор пісні Сергій Трофімов не проти кремлівської політики і раніше відвідував анексований Крим.

Крім того, у відео, опублікованому "Обозревателем", Вікторія Петрик виконує пісню російського гурту "Город 312", який виступав на підтримку "спецоперації". На своїй сторінці дівчина поділилася фрагментом виступу в тому ж місці, щоправда, співає іншу композицію, Volare — популярний трек Gipsy Kings.

Після 2014 року сестри Петрик не відмовилися від виступів у країні-агресорі. Наприклад, Настя співала з російським співаком Владом Соколовським пісню "Русская весна" у 2016 році, концерт знімали у москві й транслювали на телеканалі "росія". Тоді як Вікторія під час участі у "Новій хвилі 2014" оскандалилася через одяг із нашивкою російського триколору.

Крім того, у соціальній мережі Вікторія неодноразово вітала з днем народження путініста Філіпа Кіркорова, називаючи його "нашим королем естради". Пост все ще знаходиться на сторінці українки.

Сестри Петрик, Філіп Кіркоров
Сестри Петрик вітають Кіркорова з днем народження

Де зараз Анастасія Петрик

Молодша із сестер Петрик, Анастасія, прямо про російську агресію в соцмережі не пише, але розмістила в "шапці" Instagram український та американський прапори, а також вказала два міста – Одеса й Філадельфія. На своїй сторінці одеситка ділиться знімками з хлопцем, відео зі співом та не тільки. Зважаючи на все, за кордоном дівчина знаходиться разом з батьками. Вікторії, старшої сестри, на знімках немає.

Анастасія Петрик із батьками в США
Настя Петрик із сім’єю у США
Анастасія Петрик у США
Серце Анастасії зайняте
Анастасія Петрик у США
Українка продовжує слухати пісні росіян

Як і старша сестра, дівчина продовжує використовувати російські пісні в соцмережах після повномасштабного вторгнення росії. Тоді як в одному з постів Петрик співає гімн України, до речі, його вона виконала на одному з концертів у Штатах. У публікації Настя додає тег #standwithukraine.

Ба більше, Настя встигла дати інтерв’ю CBS Philadelphia. У ролику українка знову співає гімн, але коментарі дає журналістам російською мовою.

Раніше "Телеграф" розповідав, що сталося із зірками української "Фабрики зірок". Саме звідти розпочинався шлях до сцени для Дантеса, Макса Барських, Світлани Тарабарової, Олі Цибульської і не лише.