"Буде її "мальчіком-танцюристом?": Лобода готова взяти на роботу таксиста Bolt, який відмовився говорити українською (фото)

Читать на русском
Автор
519
Лобода вирішила вступитися
Лобода вирішила вступитися. Фото Колаж

Опальна співачка заступилася за чоловіка вслід за Арестовичем і Бойком

Скандальна співачка Світлана Лобода вирішила пожаліти таксиста Bolt, який нещодавно потрапив у мовний скандал із пасажирками у Києві. За словами артистки, вона готова взяти на роботу чоловіка, який відмовляється говорити українською мовою.

Про це Лобода заявила у сторіс Інстаграму. Вона підписала свіже відеозвернення таксиста, який невміло розмовляє державною мовою і ні перед ким не просить вибачення.

У мережі сміються від "захисниці", особливо потішила ситуація українського активіста та волонтера Сергія Стерненка. "Схоже, у ру**явої агентури пройшла вказівка качати активно мовну тему. Бойко, Арестович, Лобода", — підколов артистку блогер на своєму Телеграм-каналі.

таксист у машині
  • "Буде її "мальчіком-танцюристом?"
  • "Хай Свэточка потім не ображається на булінг в її сторону"
  • "Якщо не ходити на її концерти, то тоді мабуть він її візьме на роботу"

Також є й ті українці, які обурені поведінкою Лободи. Нагадали і її негарну поведінку з молодою харків’янкою — Лобода принизила дівчину, яка виступала проти концерту артистки, що продовжувала заробляти рублі до 2022 року.

  • "Цій лабуді було мало, що вона принижувала дівчину на своєму виступі в Харкові, яка відкрито висловивши (прийшла з плакатом) свою позицію до неї. Дуже легко лобода пережила вчинені нею протиправні по відношенню до підлітка. Тому і зараз має надію, що все в неї буде добре"

Нагадаємо, що раніше за таксиста вирішили заступитися Олексій Арестович та депутат від ОПЗЖ Юрій Бойко. Ця заява викликала громадський резонанс, а громадський діяч Андрій Смолій звернувся до СБУ з проханням звернути увагу на висловлювання Арестовича, який називає виконання Закону України "мовним Талібаном". Пізніше стало відомо, що таксиста, що оскандалився, не тільки звільнили з компанії Bolt, але і вручили йому повістку.