У Києві військові відкрили стрілянину на блокпосту: всі подробиці

Читать на русском
Автор
9107
Ілюстрація
Ілюстрація

Порушника було зупинено

На одному з блокпостів Києва пролунали постріли. Вогонь відкрили військові.

Про це повідомили "Телеграфу" у поліції Києва. За даними правоохоронців, інцидент стався на пересуваному блокпості у Святошинському районі міста, де військові разом з поліцейськими проводили навчання.

У цей момент там проїжджав водій транспортного засобу, який не став зупинятися на вимогу військових. Тому один із бійців відкрив вогонь спочатку у повітря, а потім по колесах, таким чином зупинивши машину.

Зазначається, що через рикошет дотикове поранення отримав водій іншого автомобіля, але від госпіталізації він відмовився. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції.

Правову кваліфікацію ситуації буде присвоєно після завершення відпрацювання події.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Дніпрі пролунала стрілянина. Як виявилося, поліцейські під час затримання громадянина застосували табельну зброю, внаслідок чого громадянська загинула. Ця ситуація набула широкого розголосу серед українців і правоохоронцям довелося публікувати відео з бодікамер їхніх співробітників. Після цього багато хто встав на бік копа, який зараз взято під варту.

Також ми повідомляли про те, що у Харкові невідомі напали на блокпост.