Чергова трагедія у Києві: з балкону багатоповерхівки випав чоловік, стали відомі деталі

Читать на русском
Автор
783
Ілюстрація
Ілюстрація. Фото Відкриті джерела

Причини та обставини події належить встановити правоохоронцям

У вівторок, 24 жовтня, в Оболонському районі Києва сталася трагедія — з висоти впав молодий чоловік. На жаль, від отриманих травм він помер на місці події.

Про це повідомляється у київських Telegram-каналах. Слід зазначити, що правову кваліфікацію події буде присвоєно після проведення всебічного розслідування.

На даний момент відомо, що молодик випав з балкона, розташованого на 13 поверсі багатоквартирного житлового будинку на проспекті Івасюка. На місці НП працювали правоохоронці та медики швидкої допомоги. На жаль, від отриманих травм чоловік 1989 року народження помер – йому було лише 34 роки.

Також повідомляється, що перед трагедією чоловік довго сидів на балконі і щось кричав. Обставини події належить встановити слідству.

Як раніше повідомляв "Телеграф", у столиці спостерігається хвиля підліткових самогубств. Так, перший подібний випадок у Києві було зафіксовано 2 жовтня, тоді брат із сестрою випали з балкона на 24 поверсі. Вже 9 жовтня дві 17-річні дівчата стрибнули з даху на Троєщині. Останній випадок стався 15 жовтня, тоді стало відомо про загибель 12-річної дівчинки, яка впала з багатоповерхівки.

Також 16 жовтня на Лісовому масиві в Києві сталася трагедія — з висоти впала людина. У київських ЗМІ та місцевих Telegram-каналах поспішили повідомити про самогубство підлітка, проте правоохоронці спростували цю інформацію.