"Холостячка-2" зі Златою Огневич: хто першим покинув проект (фото)

Читать на русском
Автор
7951
Злата Огневич — "Холостячка-2021" Новина оновлена 18 вересня 2021, 11:22
Злата Огневич — "Холостячка-2021". Фото instagram.com/stbua

У другому сезоні "Холостячки" відбулася перша церемонія троянд

У п’ятницю ввечері, 17 вересня, відбулася прем’єра другого сезону популярного реаліті-шоу "Холостячка", в якому головна роль дісталася українській співачці Златі Огневич.

Нагадаємо, що в 2021 році участь у реаліті взяли участь 25 чоловіків. За результатами спілкування з учасниками, Злата відсіяла деяких з чоловіків, з якими не бачила свого майбутнього.

Так, з першої церемонії троянд пішли дизайнер Джей Алекберов, фотограф Роман Єременко, власник спортивного клубу Вадим Панов, музикант Сергій Асафатов, режисер Юрій Рудий, маркетолог Андрій Миронюк, підприємець Сергій Тарасов, танцюрист Макс Єжов і трейдер Назар Малетич.

На другому тижні проекту за увагу і серце Злати Огневич боротимуться 16 учасників.

Раніше ведучий проекту "Холостячка" Григорій Решетник розповів, чим дивуватиме другий сезон шоу.

Нагадаємо, що в першому випуску реаліті Злата Огневич політала на цьому вертольоті, познайомилася з картонним Бредлі Купером і погладила білого жеребця. Також українську красуню вразили три гостя з-за кордону, один з яких презентував їй гарні прикраси. Своєю несподіваною появою здивував хороший знайомий співачки, відомий молодий танцюрист Максим Єжов, який пізніше зізнався, що прийшов на проект заради піару.