Любовний чотирикутник? Дантеса запідозрили у романі з подругою Дорофєєвої

Читати російською
Автор

Український співак, можливо, все-таки придивився до блогера Дар’ї Кацуріної

Український співак та телеведучий Володимир Дантес, який раніше розповів про свою сестру-росіянку, заінтригував фанатів новим фото.

Нещодавно співак оприлюднив у сторіс Інстаграм кадр із полуницею, де далеко на знімку "проглядали" ноги незнайомки.

Чому росії не виграти війну проти України?

Фанати артиста миттю розкрили особу дівчини.

Судячи з татуювання на нозі, нею виявилася Дар’я Кацуріна — колишня дружина ресторатора Михайла Кацуріна, який, за чутками, зустрічається з колишньою дружиною Дантеса Надією Дорофєєвою. Ось такий чотирикутник виходить. Ще до розлучень пари дружили і відпочивали разом за кордоном.

Цікаво, що раніше Дантес вже жартував з приводу того, що придивиться до Даші Кацуріної після розлучення з Надею Дорофєєвою.

https://www.instagram.com/dasha_katsurina/
Колишнє подружжя Дар’я та Михайло Кацуріни /https://www.instagram.com/dasha_katsurina/

Що відомо про розлучення Дантеса та Дорофєєвої

18 березня 2022 року українські артисти повідомили, що розійшлись, але офіційно розлучатися поки не планують. Разом пара була близько одинадцяти років, з них шість у шлюбі. Пізніше у мережі з’явилася інформація, що Надя Дорофєєва зустрічається з новим обранцем – українським ресторатором Михайлом Кацуріним.

Шанувальники Дорофєєвої пізніше помітили, що співачка "натякала" про свої нові почуття та нового коханого у своїх піснях ще за місяць до оголошення розлучення.