"Шляху назад не буде": у росії бризкають жовчю через від’їзд Пугачової

Читать на русском
Автор
2137
Пугачова отримала паспорт громадянки Ізраїлю
Пугачова отримала паспорт громадянки Ізраїлю. Фото Телеграф

Відомий своїми глибоко "скріпними" поглядами російський депутат Мілонов образив Пугачову, назвавши її боягузливою зрадницею

Після того, як відома російська співачка Алла Пугачова виїхала з росії разом зі своїми дітьми і почала жити в Ізраїлі, її регулярно ображають її співвітчизники. Так раніше на фасаді пропагандистського телецентру "Останкіно" до неї з’явилося нове хамське звернення. Тепер же свої "5 копійок" в обговорення від’їзду Пугачової з Росії вирішив вставити депутат держдуми рф Віталій Мілонов.

Відомий своїми глибоко "скріпними" поглядами Мілонов образив Пугачову, назвавши її боягузливою зрадницею, і навіть невтішно пройшовся зовні Примадонни.

Віталій Мілонов
Мілонов образив Пугачову

"Вона боягузливо приперлася назад до росії, не маючи сміливості взагалі зізнатися з метою свого, так би мовити, візиту. Звідси незв'язана мова, скошені очі і витягнутий ніс Алли Борисівни — колишньої радянської Примадонни, яка зобов'язана своєю шикарною кар'єрою міністерству культури СРСР… Дізнаєтеся, наскільки гіркий хліб зрадника, тому що там ви будете не потрібні нікому. Вас використовують і викинуть, але в росію вам уже шляху назад не буде", — бризнув жовчю російський депутат.

Від’їзд Пугачової з росії до Ізраїлю

Як повідомлялося, Максим Галкін та Алла Пугачова кілька місяців жили в Ізраїлі, куди вони разом із дітьми переїхали після початку російського вторгнення в Україну. Пізніше пародист заявив, що повертатися йому назад на батьківщину більше нема чого. Зараз Галкін гастролює світом зі своїми гумористичними номерами, в яких висміює російських пропагандистів і самого президента рф путіна.

Повернення Пугачової на батьківщину не обійшлося без скандалів: Галкін був визнаний іноагентом, і співачка вибухнула маніфестом у соціальних мережах. Пугачова зажадала зробити її іноагентом за чоловіком.

А нещодавно стало відомо, що Пугачова отримала паспорт громадянки Ізраїлю.