Будинок скандальної Софії Стужук закидали коктейлями Молотова: блогерку присоромили за брехню

Читать на русском
Автор
3777
Блогерка Софія Стужук Новина оновлена 05 грудня 2022, 13:08
Блогерка Софія Стужук. Фото instagram.com/sofia_stuzhuk

Вагітна на 7 місяці зрадниця України нажалілась на хейтерів

Скандальна блогерка Софія Стужук, яка мовчить про війну у своїй країні і цинічно висловлюється про обстріли України, заявила про підпалення свого будинку невідомими.

На своїй сторінці в Інстаграмі, яку блогерка обмежила для своїх українських підписників, вагітна Стужук заявила, що її будинок у Ризі закидали коктейлями Молотова. За словами дівчини, на той момент у приміщенні знаходилася вона, її коханий Антон, п’ятеро дітей та одна нянька. Чоловік зміг вчасно погасити займання. Також пара викликала поліцію.

"Кинули 2 коктейлі молотова. А тисячі людей все ще пишуть, що цього мало і, мовляв, подумаєш…. А я сиджу і думаю, що якби я спала і не почула — то гараж би спалахнув і вибухнув", — заявила Софія в соцмережі.

будинок підпалили
софія стужук

Стужук поскаржилася на цькування хейтерів і звинуватила якусь Юлію, яка, за словами блогерки, злила її дані і розсекретила місце проживання. Проте нещодавно стало відомо, що "зловмисником" виявився її коханий, від якого Стужук чекає на дитину.

Нагадаємо, що Софія Стужук не раз потрапляла у скандали. Громадськість бурхливо обговорювала її пологи в басейні, пластичні операції та зарахування себе до "росіян". Після 24 лютого Софія Стужук виїхала до Латвії до бойфренда Антона. Про напад росіян на територію України довго мовчала, у своєму профілі про війну практично не згадує і прямо не називає росію винною у нападі.

Пізніше шанувальники інста-зірки почали підозрювати про вагітність блогерки. Остаточно стало ясно, що Софія Стужук чекає на дитину, коли блогерка "засвітила" в соцмережі знімок з УЗД.