Запропонував подоїти Алекс: Марина із "Холостяка" розкрила правду про невдале побачення на фермі (відео)

Читать на русском
Автор
3114
Учасниця 12 сезону проєкту Холостяк Марина Голд
Учасниця 12 сезону проєкту Холостяк Марина Голд. Фото instagram.com/__mary.gold__

Ексучасниця роз'яснила ситуацію з тим, чому відмовилась подоїти корову на батьківській фермі

Фаворитка 12 сезону "Холостяка" Марина Голд відповіла на питання своїх шанувальників щодо її побачення з Алексом Топольським на фермі батьків. Дівчина, яку сценаристи проєкту хотіли показати в невигідному світлі, розповіла, як саме проходили зйомки зустрічі з її батьками-фермерами, і чому слова Топольського про "сором за батьків" не відповідають дійсності.

Ексучасниця створила свій YouTube-канал, на якому виклала відео з відповідями на найпоширеніші питання: "Чи справді все так і було на фермі?", "Чому ти фукала?", "Чому ти не подоїла корову?". За словами Марини, саме головний герой сезону запропонував дівчині цим зайнятись, а не її батько, як це показали в ефірі.

"Ферма із двохсот голів не доїться руками, а за допомогою апарату. Про це був попереджений Алекс і знімальна група. Мій батько сказав, що це не є дуже безпечним, не час для дойки. Корова може тебе злякатись, вдарити. Мене Алекс разів 40 або 50 вмовляв, щоб я подоїла ту корову", — пояснила Голд.

Також Марина відповіла, чому вона "фукала", перебуваючи у корівнику, адже вона все дитинство жила на фермі і не соромилась ніякої тяжкої роботи.

"Вони (корови — ред.) на нервах починають усі серити. Я просто кидаю всі відра, летить гівно і я просто вибігаю звідти і кричу "Фу". Тому що корови, які стояли поруч, вони просто починають серити. Я просто хочу подивитись на ту людину, яка б не фукала і яка б себе почувала комфортно, якби її змушували мити дойки від гімна. Я доїла в дитинстві, корови були привчені до рук, а це зовсім інша ситуація. Хлопець, якого я спокушаю, який мені подобається, знімальна група, камери, це покажуть на всю країну… А якби мене корова пнула копитом і я б впала у гівно? Задля приколу? Мені це не прикольно", — говорить ексучасниця.

Нагадаємо, що новий сезон "Холостяка" розпочався зі скандалів. Спочатку на режисерів, команду, головного героя і навіть ведучого Григорія Решетника обрушилася 28-річна нутриціолог Анастасія Кузміцька. Вилилося багато критики на адресу реаліті і від танцівниці Аделіни Делі. Ще одна учасниця, Аміна Джафарова, після вильоту чесно зізналася в тому, що думає про "холостяка". Пізніше ексучасниця "Холостяка", українська актриса Вікторія Варлей звинуватила монтажерів шоу у брехні.

А раніше таролог Людмила Хомутовська заявила, що головний герой "Холостяка-12" Алекс Топольський прийшов на проєкт тільки заради популярності.