Як змінилися за 17 років зірки вестерну "Бандитки": фото Пенелопи Крус і Сальми Хайєк тоді й зараз

Читати російською
Автор

Звичайно, "бандитки" стали старшими за цей час, але від краси актрис так само захоплює дух

Прем’єра вестерну "Бандитки" (англ. Bandidas) спільного виробництва США, Франції та Мексики відбулася у 2006 році. Один із авторів і продюсерів – легендарний Люк Бессон (він же режисер "П’ятого елемента"). У центрі сюжету опиняються дві головні героїні — Марія Альварес і Саре Сандоваль, з роллю яких блискуче впоралися Пенелопа Крус і Сальма Хайєк.

Пригоди харизматичних "бандиток" підкорили глядачів у всьому світі, а несподіваний дует-дебют знаменитих актрис мав успіх. "Телеграф" розповідає, як змінилися головні героїні Пенелопа Крус та Сальма Хайєк через 17 років після виходу картини.

Цікаво, що актриси є не лише колегами. Їх пов’язує багаторічна дружба. Ще в 90-х вони потоваришували, коли Хайєк привітно допомагала освоїтися переселенці Крус у Нью-Йорку. Вестерн про "бандиток" лише зблизив мексиканку й іспанку. Зірки іноді діляться спільними знімками у своїх соцмережах, вітають одна одну з іменинами та радіють кар’єрним успіхам. Пости Хайєк і Крус часто супроводжує хештег #BFF (англ. Best Friends Forever – "найкращі друзі назавжди").

Як змінилися "Бандитки" Пенелопа Крус та Сальма Хайєк: фото тоді й зараз

Пенелопа Крус — Марія Альварес (48 років)

Першу популярність іспанська актриса здобула завдяки трагікомедії "Шинка, шинка". Після чого її кар’єра швидко розвивалася. "Пірати Карибського моря", "Повернення", "Кокаїн", "Ванільне небо", "Ноель": перераховувати успішні картини за участю Крус можна довго. Акторка має десятки нагород, у тому числі "Оскар" за роль у фільмі "Вікі Крістіна Барселона".

Роки над красою Крус влади не мають. Фото: Getty Images /Getty Images

У особистому житті зірки також багато відомих імен. У різний час перебувала у стосунках із Томом Крузом, Меттью Макконахі. З 2007 року у неї зав’язався роман із ще одним колегою з акторського цеху — Хав’єром Бардемом. Вони знімалися кілька разів разом, у тому числі у 1992 році у картині "Шинка, шинка". І ось уже як 13 років актори офіційно одружені. Виховують сина Леонардо (12 років) та доньку Луну (9 років). Подружжя воліє не піаритися на сім’ї і не "світить" у соцмережах фотографії дітей.

Зразкова пара Голлівуду. Фото: Getty Images

Крус активно займається благодійністю, зокрема жертвує кошти бідним країнам. Торік у зв’язку з цією темою потрапила у скандал через неясне формулювання. Актриса сказала, що тисячі жителів Африки на межі голоду через війну в Україні. Проте Крус виступає на боці України у боротьбі з російським агресором. Неодноразово робила у своїх соцмережах публікації на підтримку постраждалих українців.

Сальма Хайєк — Сара Сандоваль (56 років)

З нелегала Хаейк буквально перетворилася на зірку Голлівуду, стала першою мексиканкою, яка була номінована на премію "Оскар" за найкращу жіночу роль. Ось лише кілька відомих картин на рахунку актриси: "Від заходу до світанку", "Фріда", "Однокласники", "Тілоохоронець кілера", "Гламурний бізнес", "Дім Gucci", "Супер Майк". Зірку неодноразово підозрювали у пластиці, зокрема операції зі збільшення грудей, але вона заперечує цей факт.

Актриса бездоганна в будь-якому образі

З 2007 року Хайєк разом із французьким мільярдером Франсуа-Анрі Піно. Виховують доньку Валентину, якій наразі 15 років. Сім’я у повному складі іноді з’являється на світських заходах. Та й у соціальних мережах акторка часто ділиться спільними знімками із чоловіком і донькою.

Актриса з чоловіком та донькою. Фото: Getty Images

Як і Крус, задіяна у благодійній діяльності. Одна з тем, якою опікується Хайєк, насильство над жінками. На жаль, з подібним стикалася і сама актриса. Хайєк заявляла про переслідування та сексуальні домагання з боку Харві Вайнштейна під час зйомок "Фріди".

Раніше "Телеграф" розповідав, як склалася доля зірок фільму "Маска Зорро". В Антоніо Бандераса та Кетрін Зета-Джонс були тоді закохані усі.