Настя Каменських раніше і зараз: як змінювалася зовнішність співачки від початку її кар’єри (фото)

Читать на русском
Автор
41074
Настя Каменських – одна з найяскравіших співачок українського шоубізнесу
Настя Каменських – одна з найяскравіших співачок українського шоубізнесу. Фото Колаж "Телеграфу"

Співачка здобула популярність у дуеті з тепер уже чоловіком, але зуміла примножити успіх і в сольному проєкті

Популярна українська співачка Настя Каменських здобула широку популярність у дуеті з репером Потапом, який згодом став її чоловіком. Талановита артистка "відчумачечила" у цьому проєкті 11 років, після чого пішла у вільне плавання. Наразі 36-річна знаменитість виступає під ім’ям NK.

Настя Каменських – одна із найпомітніших співачок сучасної української естради, володарка яскравої зовнішності. Співачка не приховує, що в деякі періоди її кар’єри набирала зайву вагу, після чого разом зі своїми фанами в соцмережах "бралася за себе" та худла. "Телеграф" розповідає, якою була Настя Каменських на початку свого творчого шляху і як змінювався стиль співачки за останні роки.

Настя Каменських народилася у Києві, але у різний час навчалася за кордоном (Франція та Італія). З юних років займалася музикою і танцями. Мабуть, інакше було неможливо, адже мама – Лідія Каменських – співачка відомого хору імені Григорія Верьовки, а тато – Олексій Жмур (на жаль, нині покійний) – працював у тому самому колективі, але концертним директором.

Каменських успішно виступала на музичних фестивалях (один із них – "Чорноморські ігри" у 2004 році), проте справжній успіх здобула у дуеті "Потап і Настя", створений у 2006 році. Серед хітів колективу такі пісні, як "Чумачечая весна", "Не пара", "Прилелето", "Не люби мне мозги", "Новый год", "Все пучком".

Дует мав шалений успіх у країнах СНД, ба більше, шанувальники з перших років існування "Потапа і Насті" їх "сватали". А в 2019 році відбулося весілля артистів. Після російського повномасштабного вторгнення в мережі говорили про розлучення зіркової пари, але нещодавно і Настя, і Потап усе спростували.

В 2017 році в кар’єрі Каменських розпочався новий етап – сольний, під псевдонімом NK. Артистка не тільки змогла втримати славу після розпаду дуету, а й сформувати свій власний стиль, випустити низку хітів, потрапити до відомих музичних чартів, досягти успіху в Латинській Америці. Серед сольних хітів Каменських "Красное вино", Peligroso, "Это моя ночь", "Попа как у Ким", "Обiцяю", "Я — Україна".

Період "Потапа і Насті"

Потап і Настя
Дует був створений у 2006 році
Потап і Настя
"Чумаччі" образи Потапа та Насті
Потап і Настя
Ось як змінилися артисти за 11 років існування дуету

Настя Каменських до схуднення

Настя Каменських із зайвою вагою
Фігура Каменських часто ставала приводом для обговорення в мережі
Настя Каменських із зайвою вагою
Варто визнати, що на харизму зірки ніякі кілограми впливу не мали

Настя Каменських раніше і зараз

Настя Каменських раніше і зараз
Зараз Насті Каменських 36 років
Настя Каменських раніше і зараз
Артистка важкими зусиллями домоглася "фігури мрії"
Настя Каменських раніше і зараз
Експерименти Каменських зі стилем продовжуються
Настя Каменських раніше і зараз
Гармонійна в будь-якій вазі та з будь-яким кольором волосся
Настя Каменських раніше і зараз
Настя Каменських раніше і зараз
Настя Каменських раніше і зараз
Настя Каменських веде здоровий спосіб життя та займається спортом

Раніше "Телеграф" розповідав, як змінилися популярні наприкінці 90-х – на початку 00-х українські співачки. Ірину Білик не впізнати після пластики, а Лама зовсім не постаріла за ці роки.