Сама природа за Україну: у небі над окупованим Щасливцевим помітили добрий знак (відео)

Читать на русском
Автор
3172
Таким тризубом на Арабатській Стрілці милувалися ввечері 10 вересня
Таким тризубом на Арабатській Стрілці милувалися ввечері 10 вересня

Місцеві жителі ловлять кожну добру звістку з підконтрольної Києву території, чекаючи на деокупацію

Курортне селище Щасливцеве вже закрило "не-курортний" сезон, фактично так його і розпочавши цього року через попадання в російську окупацію. Проте місцеві жителі з нетерпінням чекають на прихід ЗСУ, незважаючи на всі поневіряння, організоване для них "рускім міром". Українців підтримує навіть природа — так, ввечері 10 вересня на березі Арабатської Стрілки в небі було помічено незвичайний тризуб, утворений сонячним промінням.

Своїм спостереженням із громадськістю поділився автор YouTube-каналу "Кирилівка.Укр". На думку оператора, це дуже добрий знак, особливо у світлі останніх новин щодо масованого просування української армії на сході країни.

"Тризуб" на заході сонця добре проглядається завдяки незвичному розташуванню хмар, у просвіти між якими проникли промені сонця, що заходило за горизонт. І хоча ти розумієш, що ефект вийшов випадково, подібний вид все одно заворожує.

До речі, також на відео, знятому в Щасливцевому, можна добре побачити, як російські загарбники "звільнили" курортне селище від відпочиваючих. Майбутній "оксамитовий сезон", схоже, пройде зовсім без любителів посидіти на березі чи поплескатися в морі — зараз пляжі абсолютно порожні і безлюдні.

"Медуз особливо немає, камки (водорості — ред.) тонни — її ніхто не прибирає. Ось вона, "російська осінь", перед визволенням від ординського ярма", — пише автор YouTube-каналу.

Також він зазначив, що ще рік тому у вересні на Арабатській Стрілці було практично не проштовхнутися. Люди часто приїжджали на гарячі джерела, а також відвідували водолікарню. Нині ж у населеному пункті переважно гуляє сильний вітер, а також спостерігається засилля ворожих солдатів.

Раніше "Телеграф" розповідав, як в очікуванні сезону штормів та приходу українських захисників продовжує жити окупована Кирилівка. Тут запустіння — теж "найкращий друг" місцевих мешканців.

Також ми писали, що останнім часом відбувається на території Нової Каховки, яку все ще кошмарять загарбники.