Наступ триває: ЗСУ форсували річку на Харківщині (відео)

Читати російською
Автор

Українські захисники звільняють батьківщину

У неділю, 18 вересня, на 207-й день повномасштабного вторгнення рф в Україну стало відомо, що українські захисники форсували річку Оскіл на сході країни.

Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ на офіційній сторінці в Telegram. Лівий берег річки перебуває під контролем українських сил оборони з 17 вересня.

"ЗСУ форсували Оскіл. З вчора Україна контролює і лівий берег", — повідомили в Страткомі ЗСУ.

Українські захисники з початку вересня звільнили тисячі квадратних кілометрів територій, зокрема у Харківській області ЗСУ на деяких ділянках фронту зуміли вийти на державний кордон. У рф повідомляли, що змогли зупинити ЗСУ по лінії річки Оскіл і Оскільського водосховища. Очевидно, водна перешкода сповільнила українських захисників, але не зупинила. Тепер Україна має плацдарм для подальшого звільнення Харківщини та Донбасу.

Карта боїв на сході України /https://deepstatemap.live/

Нагадаємо, під час контрнаступу на Харківщині ЗСУ звільнили Ізюм. Пізніше у місті виявили страшну знахідку — масове поховання українців, яких убили російські окупанти.

Кореспондент "Телеграфа" на власні очі побачив, які жахливі речі робили загарбники з мирними жителями. Зазначимо, ООН збирається відправити групу експертів в Ізюм для розслідування звірств росіян.