Річ, без якої не обійтися навесні: стильні ідеї для луків з блакитною сорочкою (фото)

Читати російською
Автор

Блакитна сорочка — річ, яка повинна бути у вашому гардеробі цієї весни

З кожним сезоном тренди стають дедалі простішими та практичнішими у носінні, тож не дивно, що останні декілька років особливе місце у наших шафах займає блакитна сорочка.

Це класична та універсальна річ, яку полюбляють як дизайнери та стилісти, так і фешіоністи (редактори глянцевих журналів, що пишуть виключно про моду). Про це пише ELLE Ukraine.

Найімовірніше, у вашому гардеробі вже є блакитна сорочка, тож пропонуємо вам надихнутися свіжими ідеями аутфітів інфлюенсерів. На фото нижче ви можете побачити, з якими елементами гардероба можна стилізувати трендову блакитну сорочку у повсякденних образах.

Додамо, що, попри війну, вітчизняні експерти в області моди допомагають українцям виглядати в нових сезонах модно і актуально. Раніше відомий дизайнер Андре Тан розповів, які фасони білої сорочки актуальні у 2023 році. Всього їх сім.

Також український стиліст Матвій Калугін розповів, як вдягатись стильно і бюджетно. Купувати свіжі тренди щосезону узагалі не обов‘язково.

Ще один український стиліст поділився, з чим навесні носити трендовий тренч. Варіанти стильних образів з цим верхнім одягом.